jules du lac

Profile picture for user jules du lac

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Bio

Schrijven is een prachtige hobby; behalve natuurlijk als je journalist, verslaggever of beroepsschrijver bent. Maar ook dan kan je genieten van je schrijfwerk. Iedereen zou het eigenlijk moeten beoefenen. Je kunt met schrijven je gevoelens, frustraties, mening en allerlei ervaringen kwijt, wat op zijn tijd best prettig kan zijn.
Zelf heb ik de schrijverij al van jongs af aan een leuke bezigheid gevonden, alleen ben ik er tijdens mijn arbeidzaam leven niet erg aan toegekomen. Wel heb ik vroeger een jeugdboek en enkele jaren terug een thrillerachtige roman, gebaseerd op een ware heftige gebeurtenis, geschreven met als titel 'Het Palmeneiland'.
Sinds een aantal jaren schrijf ik korte blogs, gedichten en verhaaltjes. Deze laatsten onder meer over mijn vele belevenissen als makelaar in onroerende zaken. Als het kan probeer ik ze graag met wat humor te larderen.
De schrijfseltjes, inmiddels enkele honderden, heb ik overzichtelijk op mijn site julesdulac.nl geplaatst en heb ik vaak gemaild, met een link naar het nieuwste verhaaltje of blog, naar belangstellenden die op mijn lezerslijst waren opgenomen, zoals vrienden, kennissen en zelfs diverse onbekenden.
Ik hoop nog lang te kunnen blijven genieten van lezen en schrijven.

Boeken

Doelman tegen wil en dank
Het Palmeneiland