jules du lac

Profile picture for user jules du lac

Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Bio

Schrijven is een prachtige hobby; behalve natuurlijk als je journalist, verslaggever of beroepsschrijver bent. Iedereen zou het eigenlijk moeten beoefenen. Je kunt met schrijven je gevoelens, frustraties, mening en allerlei ervaringen kwijt, wat op zijn tijd best prettig kan zijn.
Zelf heb ik de schrijverij al van jongs af aan een leuke bezigheid gevonden, alleen ben ik er tijdens mijn arbeidzaam leven niet erg aan toegekomen. Wel heb ik vroeger een jeugdboek en enkele jaren terug een thrillerachtige roman geschreven, getiteld 'Het Palmeneiland'.
Sinds een aantal jaren schrijf ik korte blogs, gedichten en verhaaltjes. Deze laatsten over mijn vele belevenissen als makelaar in onroerende zaken. Als het kan probeer ik ze graag met wat humor te larderen.
De schrijfseltjes, inmiddels een paar honderd, heb ik overzichtelijk op mijn site julesdulac.nl geplaatst en mail ik telkens met een link naar het nieuwste artikel naar belangstellenden, zoals vrienden, kennissen en zelfs onbekenden, die op mijn lezerslijst zijn opgenomen.
Ik hoop nog lang te kunnen blijven genieten van lezen en schrijven.

Boeken

Doelman tegen wil en dank
Het Palmeneiland