Online magazines

Afbeelding

Vrouw bladert door tijdschriften

Wil je de volgende stap zetten in je schrijfavontuur? Voor zowel beginnende als gevorderde schrijvers kan het fijn zijn om een schrijfopleiding te volgen, hulp te krijgen van een coach of om inspiratie op te doen op een schrijfvakantie. Schrijven Magazine brengt je met gratis online magazines op de hoogte van de laatste mogelijkheden!


Schrijfcoaches

Iedere schrijver heeft iemand van wie hij of zij het meeste heeft geleerd. Of het nu gaat om een korte schrijfcursus, een lang schrijfcoachingtraject of een gedegen manuscriptbeoordeling; het resultaat van alle inspanning wordt bepaald door de wisselwerking tussen schrijver en docent, coach of redacteur. We helpen je een weloverwogen keuze te maken! 

Lees alles over schrijfcoaches

Schrijfvakanties

Als aspirant schrijver hebt je misschien behoefte aan rust en focus om te kunnen schrijven. De hectiek van het dagelijkse leven is een van de grote struikelblokken om tot schrijven te komen. Juist daarom zijn schrijfvakanties zo populair. Maar waar moet je beginnen met zoeken?

Lees alles over schrijfvakanties

Schrijfopleidingen

Zoveel schrijvers, zoveel wensen. Een goede oriëntatie voor een schrijfopleiding is nooit weg, want het dwingt je om je af te vragen: wat wil je nu precies op schrijfgebied leren en van wie?

Lees alles over schrijfopleidingen

Selfpublishing

Een trend van de afgelopen jaren: traditionele uitgeverijen weigeren ongevraagd toegestuurde manuscripten. Eén van de alternatieven is om zelf je boek uit te geven. De vele bestseller selfpublishing projecten van bijvoorbeeld Frank Krake, Jaime Karremann, Tommy Wieringa en Paulien Cornelisse laten zien dat de markt snel volwassen aan het worden is. De vraag is: welke aanbieders zijn er allemaal in Nederland en België? 

Lees alles over selfpublishing

Levensverhalen

‘Iedereen heeft een boek in zich.’ Het is een cliché, maar wel een cliché met een grote kern van waarheid. Ben jij van plan om je levensverhaal op papier te zetten? Dan kan je wel hulp gebruiken van een aantal specialisten!

Lees alles over levensverhalen