Pluslidmaatschap bestellen

Ben je al Pluslid? Klik hier om naar het overzicht van Plusartikelen te gaan.

Wat is Schrijven Magazine Plus?

Schrijven Magazine Plus is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je blijft profiteren van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen. Maar krijgt er een geweldig extra bij: een Online Magazine dat 6 x per jaar verschijnt, in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt. In iedere editie van Schrijven Magazine Plus staat  één schrijfthema centraal. In de eerste editie, die je ter kennismaking gratis kunt bekijken, vertellen we je bijvoorbeeld alles over het schrijven van dialogen.

Bekijk hier de eenmalige gratis editie van Schrijven Magazine Plus

Neem een abonnement op Schrijven Magazine Plus

Waarom zou je lid worden van Schrijven Magazine Plus?

  • NIEUW 6 x per jaar toegang tot een online magazine waarin we één thema volledig uitdiepen. Dit online magazine is, net als de papieren editie van Schrijven Magazine, heel praktisch en toegankelijk. Met tips, advies, opdrachten en interviews. Maar er is wel een verschil met het papieren Schrijven Magazine: in ieder nummer van Schrijven Magazine Plus diepen we één thema volledig uit.
  • Korting op de schrijfcursussen uit de Schrijven Online Academie.
  • Korting op manuscriptbeoordeling.
  • Toegang tot extra schrijfoefeningen
  • Schrijfwandelingen in verschillende plaatsen in Nederland en Vlaanderen.
  • 55% korting voor abonnees van Schrijven Magazine -> geen € 35,-, maar slechts € 14,95 per jaar! Nog geen abonnee van Schrijven Magazine?

Ja, ik word tot wederopzegging lid van Schrijven Magazine Plus. Ik krijg toegang tot afgeschermde delen van de site, waar regelmatig nieuwe inhoud verschijnt. Ik profiteer ook mee van activiteiten en speciale aanbiedingen (bv korting op workshops en boeken).

LET OP: Om abonnee te worden van Schrijven Magazine Plus, heb je een account op Schrijven Online nodig. Dat kun je hier aanmaken.

Maak een keuze
Korting
Mijn gegevens
Aanhef
Gegevens ontvanger
Aanhef
Betaling
Ik betaal als volgt