Start » Genre » Erotische verhalen schrijven

Erotische verhalen schrijven

Wie is wie in uitgeversland: Boekerij

Wie is wie in uitgeversland: Boekerij

7 September 2017

 BoekerijBoekerij is een brede algemene uitgeverij voor verschillende genres: romans, thrillers, fantasy en non-fictie. Hier is bijvoorbeeld het complete werk van J.R.R. Tolkien uitgegeven, maar ook boeken van Santa Montefiori en Philip Kerr.

De longlist van de schrijfwedstrijd Brandende Liefde is bekend!

Longlist Schrijfwedstrijd Brandende Liefde

14 Juni 2016

De longlist van de schrijfwedstrijd Brandende Liefde is bekend!Het is zover! De longlist van de Schrijven Online schrijfwedstrijd Brandende Liefde is bekend. De zeventien verhalen op deze lijst zullen door de jury bekeken worden, waarna de drie winnende verhalen bekend gemaakt zullen worden. Houd Schrijven Online dus goed in de gaten!

Schrijven Online legt de buigings-e aan je uit.

Taaltip: het mooie huis of het mooi huis?

3 Juni 2016

Schrijven Online legt de buigings-e aan je uit. Geboren en getogen Nederlanders leren de buigings-e over het algemeen in de eerste jaren van hun leven vanzelf aan. Voor diegenen die op latere leeftijd Nederlands leren praten en schrijven kan het een lastige regel zijn. Daarom hieronder de algemene regels voor de buigings-e en enkele uitzonderingen waar men zich vaak het hoofd over breekt.

Het zinderende zomernummer van Schrijven Magazine!

10 tips voor het schrijven van een bevredigende seksscène

16 Mei 2016

Het zinderende zomernummer van Schrijven Magazine!Hoe schrijf je een seksscène die niet alleen jou, maar ook je lezers met rode oortjes in hun boek doet duiken? Dat blijkt in de praktijk vaak lastiger dan gedacht. In het zinderende zomernummer van Schrijven Magazine (thema: seks!) krijg je 10 tips waarmee je je pen kunt opwarmen. Wij geven er alvast één weg.

De brandende liefde schrijfwedstrijd

10 Mei 2016

[Deze schrijfwedstrijd is gesloten] Een van de lastigste scènes om goed te schrijven is de seksscène. Al snel kan een dergelijke scène plat, zoetsappig of cliché klinken. Aan jou de uitdaging om een seksscène van maximaal 500 woorden te schrijven waarin een vliegticket voorkomt.

Resultaten seks enquête

12 April 2016

In verband met het thema erotiek voor het komend nummer van Schrijven Magazine heeft de redactie van Schrijven Online recentelijk een seks-enquête gehouden. Uit de 442 inzendingen bleek dat het publiek van Schrijven Online goed heeft kunnen raden of de erotische fragmenten van een mannelijke of vrouwelijke auteur afkomstig zijn.

Waarom seks in boeken schokkender is dan geweld

Waarom seks in boeken schokkender is dan geweld

15 Juli 2014

Waarom seks in boeken schokkender is dan geweldSchrijver A.R. Torre krijgt altijd een interessante reactie als ze vertelt dat ze haar brood verdient als erotica auteur: een bleek gezicht en een panische poging om van onderwerp te veranderen. Waarom schuwen we seks in boeken, maar is geweld toegestaan?

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Alice, het literaire tijdschrift van Schrijven Magazine

Voortaan in iedere editie van Schrijven Magazine!

Lees meer
Verkoopt jouw boekhandel Schrijven Magazine?

Benieuwd of jouw boekhandel of kiosk Schrijven Magazine verkoopt? Zoek het op in de storelocator...

Zoek een verkooppunt
Jouw verhaal laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Proza!  Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!