Afbeelding

Verstrengelde benen in bed

Foto: Pexels

10 redenen om een erotische roman te schrijven

Verlang je naar wat meer spanning in je schrijven? Wat meer zindering, of lust? Probeer dan eens wat erotiek in je verhaal te brengen. Schrijfster Eva Fox geeft 10 goede redenen om je aan een erotische roman te wagen. Wie durft?


1. Jouw boek zou het genre kunnen verdiepen

Pak er maar eens een erotische roman bij. Vaak is het nogal veel afwijzing, verlangen, hernieuwd - maar ietwat geknakt – verlangen en dan, natuurlijk, weer die afwijzing. Tot ze elkaar uiteindelijk vinden en hun woeste liefde met wilde seks bezegelen. Aangezien jij wel iets meer in je mars hebt dan één verhaallijntje, valt hier een wereld te winnen. Jouw wereld, om precies te zijn. Verzin extra plotlijnen. Geef je hoofdpersonen diepgang. Want hoe heerlijk wordt het als je een geweldige roman leest waarin het verhaal behalve opwindend, nog spannend is ook?


Afbeelding

Cover 3

Dit artikel is verschenen in Schrijven Magazine, editie 3 van 2021. 

Het volgende nummer niet missen? Neem dan een abonnement en je ontvangt Schrijven Magazine thuis!

JA GRAAG    GEEF CADEAU


Over Eva Fox

Eva Fox debuteerde onlangs met de driedelige erotische serie getiteld: Tien keer vrijer. Het verhaal gaat over de jonge Evie, die besluit om man voor man, voor vrouw, voor man alle beheersing van zich af te vrijen. De serie is exclusief verkrijgbaar bij Kobo als ebook of audioboek. Eva Fox deed voorafgaand aan het schrijven van haar boek tien jaar onderzoek, vooral door middel van yoga en heel veel seks. Ze werkt nu aan een ‘erotisch schrijvershandboek’, dit artikel is een eerste voorproefje.