Afbeelding

Schrijf tijdens je zomer met Schrijven Magazine Plus

Foto: Pexels/Schrijven Magazine Plus

Schrijf tijdens je zomer met de nieuwe editie van Schrijven Magazine Plus!

Zomer is een geweldige tijd om te schrijven. Dat kan georganiseerd. Het aanbod is zelfs nu nog heel groot: schrijfvakanties, zomerkampen, schrijfcursussen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon op je vakantieadres een paar uur per dag aan de slag. Wat is nou beter dan geconcentreerd en geïnspireerd werken aan een verhaal, weg van alle dagelijkse beslommeringen en verplichtingen. 


Schrijf tijdens je zomer

De Nederlandse schrijfster Niña Weijers heeft een tip: sta vroeg op en schrijf direct als je uit bed komt, als je nog een beetje groezelig bent van de slaap. Terwijl het hele vakantiehuis nog in rust is, schrijf jij je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid woorden. Daarmee komt het dicht bij de ‘morning pages’ van schrijfcoach Julia Cameron. Zij adviseert om elke dag direct na het opstaan drie pagina’s met de hand vol te schrijven in een lange stream of conciousness. Op een of andere manier werkt de combinatie van schrijven en ochtend heel goed.

In deze Schrijven Magazine Plus hebben we allemaal artikelen verzameld om je geïnspireerd de zomer in te laten gaan. We geven je schrijfoefeningen, tips en advies. De zomer leent zich verder heel goed voor het schrijven van een lichter genre als chicklit of erotische verhalen. Ook daar geven we je tips voor. We wensen jullie een hele mooie schrijfzomer.

Abonnees van Schrijven Magazine Plus ontvangen de nieuwe editie vanzelf in hun mailbox. Nog geen abonnee? Meld je aan! Ben je al lid van het papieren magazine, dan krijg je maar liefst 55% korting op een Plus-abonnement.

Wat is Schrijven Magazine Plus?

Schrijven Magazine Plus is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je blijft profiteren van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen. Maar krijgt er een geweldig extra bij: een Online Magazine dat 6 x per jaar verschijnt, in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt. In iedere editie van Schrijven Magazine Plus staat  één schrijfthema centraal. In de eerste editie, die je ter kennismaking gratis kunt bekijken, vertellen we je bijvoorbeeld alles over het schrijven van dialogen.

Neem een abonnement op Schrijven Magazine Plus