NIEUW! Schrijven Magazine Plus: lees het eerste nummer nu gratis

Schrijven Magazine PlusOns tijdschrift Schrijven Magazine verschijnt eens per twee maanden. Maar schrijven is zo’n belangrijke activiteit in het leven van aspirant-auteurs dat eens per twee maanden een magazine echt te weinig is. Daarom hebben we besloten om in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt, een online magazine uit te brengen. En zo werd Schrijven Magazine Plus geboren!

Bekijk het eerste nummer gratis!

Het online magazine is, net als de papieren editie, heel praktisch en toegankelijk en we doen er alles aan om jullie aan het schrijven te krijgen én houden. Met tips, advies, opdrachten en interviews. Maar er is wel een verschil met het papieren Schrijven Magazine: in ieder nummer van Schrijven Magazine Plus diepen we één thema volledig uit. In het eerste nummer, dat je ter kennismaking gratis kunt bekijken, is dat het schrijven van dialogen.

 Bekijk nu het eerste nummer gratis! 

Wat kun je verwachten van de komende edities?

In de komende edities van Schrijven Magazine Plus staat steeds één schrijfthema centraal. Dit staat voor de komende maanden op de agenda:
– Alles over show don’t tell
– Alles over levensverhalen en familiegeschiedenissen
– Alles over korte verhalen en de plot
– Alles over taal en stijl
– Alles over hoe je bij een uitgeverij binnenkomt

Wil je de volgende edities niet missen?

Wil jij ook nóg beter leren schrijven? Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine Plus. Dit is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je profiteert van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen, maar krijgt er 6 keer per jaar dit geweldige online magazine bij. Zo heb je dus iedere maand Schrijven Magazine! En de prijs? Vanaf €14,95 per jaar.

Neem een abonnement op Schrijven Magazine Plus