Zo tem je woorden volgens Kila&Babsie

Woorden Temmen Kila en Babsie

Het dichtersduo Kila&Babsie willen het plezier dat ze beleven aan poëzie graag delen. Ze maakten daarom het dicht-doe-boek Woorden temmen. In het boek bundelen ze niet alleen hun favoriete gedichten, maar geven ook lees-, luister- en schrijftips.

Voor iedereen die graag wil kennismaken met poëzie, maar niet weet waar te beginnen, heeft het duo een mooie oplossing bedacht. De gedichten in de bundel zijn gekoppeld aan een tijd en een plaats. Deze vind je makkelijk in de kantlijn van dit vrolijk vormgegeven boekje. Je kunt dus beginnen waar je bent en op ieder moment van de dag. Elk gedicht is door het duo voorzien van een kort commentaar en een aantal opdrachten om je te laten nadenken over het gedicht, handvatten bij het lezen te geven en om inspiratie te halen uit het gedicht als je zelf poëzie wilt schrijven. Eerlijk is eerlijk, het plezier spat er van af. Meer over Kila&Babsie is hier te vinden.

Schrijvers die deel uitmaken van de facebookgroep Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen maken kans op een exemplaar. Win je deze week de publieksprijs dan sturen we het boek naar je op. 

Service