Afbeelding

Beeld Pexels

Vraag advies aan schrijfdokters - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

Vraag advies aan schrijfdokters - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 Op de Schrijven Magazine Schrijfdag van 17 september in Diemen is het mogelijk om schrijfadvies te vragen aan twee zeer ervaren schrijfdokters: Tilly Hermans en Jowi Schmitz. 

Tilly Hermans van uitgeverij Atlas Contact. Zij begeleidt topauteurs als Oek de Jong en Adriaan van Dis. Wil je haar advies over een schrijfprobleem? Kom naar de Schrijven Magazine Schrijfdag.

Jowi Schmitz is auteur en schrijfdocent van de Schrijversacademie. Zij heeft een veelgelezen column in Schrijven Magazine en geeft regelmatig advies over brandende schrijfkwesties.

Wil je advies van Tilly Hermans of Jowi Schmitz? Laat dat dan weten door een mail te sturen: Frank Noe (hoofdredacteur Schrijven Magazine)


Bestel nu je tickets!

De Week van het Schrijven wordt afgesloten met de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 op zondag 17 september in Theater De Omval in Diemen! Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Bestel nu je tickets!

Wij laten dit jaar de ticketverkoop verzorgen door Eventgoose.
Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Goed om te weten: abonnees profiteren van € 20 korting!

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier.

Techniek