Start » Nieuws » Workshop Mark Verhees - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

Workshop Mark Verhees - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

8 Augustus 2017

Workshop Mark Verhees - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 Tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 zal schrijver Mark Verhees een workshop  'Schrijf jezelf gelukkig' geven.

Mark Verhees gaat het tijdens zijn workshop hebben over de romantiek van het schrijven van een boek, hoe hij schrijft en hoeveel kracht er in het schrijven zit. Zelf ontdekte Verhees de ware kracht van het schrijven na het overlijden van zijn schoonvader. Door te schrijven versterk je het positieve en verzacht je het negatieve. Hij realiseerde zich dat dit de kern voor hem was: ‘Ik wil dat de mensen waar ik van houd een glimlach op hun gezicht krijgen om de positieve bijdrage die ik heb’. Tijdens de lezing laat hij zien wat schrijven ook voor jou kan betekenen.

Hoe je als schrijver op eigen kracht dagelijks honderdduizenden mensen kunt bereiken met je verhalen en boeken? Vraag dat aan Mark Verhees, de ondernemende schrijver met zeshonderdduizend volgers op zijn platform Voor Positiviteit dat hij in 2011 oprichtte. Inmiddels is hij fulltime in dienst van de positiviteit en legt hij uit hoe hij dat heeft gedaan.


Bestel nu je tickets!

De Week van het Schrijven wordt afgesloten met de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 op zondag 17 september in Theater De Omval in Diemen! Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Bestel nu je tickets!

Wij laten dit jaar de ticketverkoop verzorgen door Eventgoose.
Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Goed om te weten: abonnees profiteren van € 20 korting!

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier.

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Brenda van Es lanceert één van de eerste schrijfboeken over levensverhalen
- Workshop Geert Kimpen - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017
- Workshop Geertje Couwenbergh - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!


  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!