Afbeelding

Workshop Geertje Couwenbergh - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

Workshop Geertje Couwenbergh - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017Tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 zal schrijfdocent en schrijfster Geertje Couwenbergh een workshop 'Belichaamd Schrijven' geven.

Het beste schrijven doe je met huid en haar. Je herkent het als het gevoel om 'aan' te staan wanneer je schrijft. Onafgeleid van zelfcensuur of twijfel. Dit schrijven met je hele hebben en houden noemt auteur en schrijfdocent Geertje Couwenbergh Belichaamd Schrijven. 'Het zijn deze momenten die ertoe leiden dat we überhaupt willen schrijven. Als je die rauwe schrijfenergie niet koestert kan schrijven snel een droge strijd worden - voornamelijk met jezelf.' Tijdens deze workshop laat de auteur van het veelgeprezen schrijfboek Zin je kennismaken met de beginselen van Belichaamd Schrijven.   

Geertje Couwenbergh is columnist, schrijfleraar en auteur van drie boeken, waaronder ZIN: Lust in je Leven door Schrijven. Ze schrijft voor diverse bladen en geeft schrijfworkshops in binnen- en buitenland. Exclusief voor Schrijven Online Academie ontwikkelde ze deze cursus, vol nieuw materiaal, uitgebreide voorbeelden, inspiratie en uiteraard, talloze schrijfoefeningen. Alles om het buskruit in je pen en leven te doen ontsteken. www.GeertjeCouwenbergh.com


Bestel nu je tickets!

De Week van het Schrijven wordt afgesloten met de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 op zondag 17 september in Theater De Omval in Diemen! Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Bestel nu je tickets!

Wij laten dit jaar de ticketverkoop verzorgen door Eventgoose.
Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Goed om te weten: abonnees profiteren van € 20 korting!

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier.

Techniek