Afbeelding

Workshop Maria Genova - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

Workshop Maria Genova - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017Op de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 geeft Maria Genova een leerzame sessie over de totstandkoming van bestsellers. Waar moet je boek allemaal aan voldoen om een bestseller te worden en welke veel gemaakte beginnersfouten moet je zien te vermijden? Hoe ontmasker je ten slotte de nep-uitgevers als je manuscript klaar is?

Een interactieve sessie met tientallen voorbeelden uit de praktijk, voor iedereen die met een boek bezig is. Maria Genova is schrijver van verschillende succesvolle boeken en een veel gevraagd spreker. Ze geeft al jaren schrijfworkshops en redigeert manuscripten, ook in opdracht van uitgevers. Genova ziet veel beginnende schrijvers dezelfde fouten maken, fouten die gemakkelijk te vermijden zijn. Daarom schreef ze het boek Hoe schrijf je een bestseller? Met 101 onmisbare tips en de meest gemaakte fouten.


Bestel nu je tickets!

De Week van het Schrijven wordt afgesloten met de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 op zondag 17 september in Theater De Omval in Diemen! Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Bestel nu je tickets!

Wij laten dit jaar de ticketverkoop verzorgen door Eventgoose.
Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Goed om te weten: abonnees profiteren van € 20 korting!

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier.

Techniek