Afbeelding

Bron: Shutterstock

Nu op het forum: welke woorden vermijden en succes met self-publishing

Nu op het forum: welke woorden vermijden en succes met self-publishingOp het Schrijven Online-forum komen schrijvers bijeen om elkaar te helpen, te brainstormen en elkaar van feedback te voorzien. Wat speelt er op dit moment op het forum?

'Toen': vermijden of niet?

Het artikel van Thérèse Major over 10 woorden om te vermijden lokte veel discussie uit, zowel op Facebook als op ons forum. Het woordje 'toen' blijkt een lastig geval: mag je dat nou echt maar een keer gebruiken per 25 pagina's, of ligt het genuanceerder dan dat? Klik hier om mee te praten.

Succes met self-publishing

In de VS zijn schrijvers die goed kunnen leven van hun zelf uitgegeven boeken. Een forumlid vraagt zich af of dat in Nederland ook mogelijk is, en is op zoek naar schrijvers die hier ervaring mee hebben. Ben jij zo'n schrijver, en wil je delen hoeveel exemplaren je van je boek hebt verkocht? Of ben je ook benieuwd naar het antwoord op de vraag? Kijk op het forum!

De schrijfdokter weet raad

Zit je ergens mee tijdens het schrijven van jouw boek of korte verhaal? Wil je graag die ene vraag aan iemand stellen die er verstand van heeft? Kortom, heb je behoefte aan een schrijfdokter die jouw vragen beantwoordt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op het themaforum 'Vraag het de schrijfdokter' kun je al je brandende vragen stellen aan de schrijfdokter. Ga naar het forum en deel je vraag!

Wekelijke schrijfopdracht

Gratis feedback ontvangen op je schrijfwerk? Doe mee aan de wekelijkse schrijfopdracht.
Elke week wordt er op woensdag een nieuwe schrijfopdracht geplaatst op het forum. Na het maken van de opdracht kun je je tekst op het forum posten, waar andere leden en de schrijfcoach je feedback kunnen geven. Deze week is er een spookachtige opdracht van schrijfcoach Blavatski. Schrijf je mee?

Uitgeven