Afbeelding

Beeld Pexels

Wekelijkse schrijfopdracht #159

Wekelijkse schrijfopdracht #159Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door onze professionele schrijfcoaches.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Wilma van den Akker, Corrie Gramser, Inanna van den Berg, Marije Catsburg, Elizabeth van den Dries, Nel Goudriaan, Blavatski en Greetje Kruidhof. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 159e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen

Wekelijkse schrijfopdracht #159 – Spookverhaal

Door schrijfcoach Blavatski

Jouw personage wordt wakker in een donkere kelder van een spookkasteel en kan werkelijk niets zien. Hij/zij wil zo vlug mogelijk uit het kasteel geraken. Beschijf in maximaal 300 woorden hoe jouw personage voelend, luisterend en ruikend de weg naar de uitgang vindt. Liefst geen droomverhaal.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken. 

Over de schrijfcoach 

Blavatski heeft een diploma in journalisitek en heeft reeds de roman De oude man uitgegeven. Voor haar tweede roman is ze momenteel op zoek naar een uitgever. Ook heeft ze meerdere schrijfwedstrijden gewonnen, waaronder “Het meest spirituele reisverhaal van 2017” en de eerste prijs van het Masereelfonds in Antwerpen. Sinds enkele maanden schrijft ze voor Sophia MagazineMet het coachen van de schrijfopdrachten hoopt Blavatski haar hobby, het schrijven, nog beter onder de knie te krijgen.

Techniek