Afbeelding

Maak van de nood ene deugd. Schrijf!

Pexels

Maak van de nood een deugd. Schrijf!

Velen van ons werken al weken thuis, het sociale leven is tot stilstand gekomen. Dus maken we van de nood een deugd en gaan we nóg serieuzer aan de slag met onze grootste passie: schrijven!

Zin in schrijftraining? Volg een online schrijfcursus

Zit je barstensvol inspiratie, maar lukt het je maar niet om je verhaal of gedicht op papier te krijgen? Ben je al jaren bezig met een roman, maar is het einde nog steeds niet in zicht? Hoor je van iedereen dat je prachtig schrijft, maar heb je zelf het idee dat je nog veel kunt leren? Dan is het tijd voor een online schrijfcursus van de Schrijven Online Academie! Je kunt de lessen thuis volgen.

Vanaf € 90,00

Een betere schrijver worden? Doe aan zelfstudie

Schrijven Magazine

Schrijven Magazine geeft je alles wat je nodig hebt om je schrijftalent nog verder te ontwikkelen. Je krijgt 6 x per jaar een tijdschrift boordevol inspiratie, informatie over schrijftechnieken, advies van professionele redacteuren en schrijfcoaches én ervaringsverhalen van andere schrijvers.

1e jaar slechts € 27,50

Schrijven Magazine Plus

Schrijven Magazine Plus is het digitale zusje van Schrijven Magazine. Je krijgt iedere 2 maanden een online magazine geheel gewijd aan één thema, zoals show don't tell. Eerdere edities blijven beschikbaar, dus je krijgt meteen ook een online bibliotheek boordevol schrijfinspiratie. Plus: je krijg kortingen op schrijfcurussen uit de Schrijven Online Academie en op manuscrioptbeoordeling.

Vanaf € 14,95 per jaar

De Schrijfbibliotheek

In de Schrijfbibliotheek, die wij samen met Atlas Contact ontwikkelden, vind je boeken over alles wat met schrijven te maken heeft. De collectie bestrijkt alle denkbare genres: van kort verhaal tot roman, van chicklit tot literaire thriller, van poëzie tot songwriting, van reisverhaal tot (auto)biografie.

Vanaf € 12,99  

Je manuscript nóg beter maken? Laat het beoordelen

En dan is ineens je manuscript af! Je kunt het meteen naar een uitgeverij sturen, maar je kunt het ook eerst laten beoordelen door professionele redacteuren die jarenlange ervaring hebben met auteursbegeleiding en uitgeverijen. Zo ontdek je wat de kansen zijn van je manuscript. Is het – na wat kleine aanpassingen – al goed genoeg om op te sturen naar een uitgeverij? Of is er een herschrijfronde nodig?

Meer informatie

Uitgeven

Techniek