Afbeelding

Bron Pixabay

Leven etc. – autobiografische schrijfopdracht #44

schrijfopdrachtenWil jij graag schrijven over leven, liefde of familie? Dat kan bij het Leven etc.: een nieuwe schrijfrubriek waar autobiografische thema's aan bod komen. De formule is hetzelfde als bij de ‘gewone’ wekelijkse schrijfopdracht.

Wekelijkse schrijfopdracht #44– Liefdesbrief

Door schrijfcoach Janko Ekkel

We kennen het vast allemaal wel: een liefdesbrief schrijven voor iemand waar je van houdt. Jouw gevoelens voor de ander verwoorden. De mooie kanten belichten, uiterlijkheden, kwaliteiten, ervaringen die je samen hebt gehad, een eerste ontmoeting, etc.
Maar hoe zit dat als we aan onszelf een liefdesbrief moeten schrijven? Hoe zien we onszelf? Kijk in de spiegel en schrijf een liefdesbrief, aan jezelf. Belicht de positieve aspecten van jezelf.

Max. 300 woorden.

Publiceren en feedback

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.

•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.

•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken

Over de schrijfcoach

Janko Ekkel (1968) is auteur, uitgever en schrijfcoach. Hij heeft jaren in het speciaal onderwijs gewerkt, heeft een opleiding gevolgd aan de Schrijversacademie, met als specialisaties Redactie en Storytelling, en is lid van het Schrijverscollectief Hardenberg.
Regelmatig leest hij zelfgeschreven verhalen voor bij Omroep NOOS te Hardenberg, tijdens het radioprogramma “Verhalen voor de Nacht”. Janko heeft een eigen uitgeverij: Boekwriter4all.