Afbeelding

Bron Pixabay

Wekelijkse schrijfopdracht #206

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door onze professionele schrijfcoaches.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Wilma van den Akker, Jackman, Frank Noë, Nel Goudriaan, Janko Ekkel, Marijcke Cauwe, Lizette van Geene, Mike van Holsteijn en Greetje Kruidhof. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 206e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

erotische scene schrijvenSchrijfopdracht #206 - Poëtisch erotisch

Door Redactie

Het eerstvolgende nummer van Schrijven Magazine Plus gaat over erotiek. Het online magazine staat boordevol tips, weetjes en oefeningen voor het schrijven van een erotisch verhaal of seksscène.

Opdracht van deze week: Schrijf een poëtische, erotische scène van 300 woorden. Hij hoeft niet te rijmen, maar er wordt wel gelet op vorm, ritme en originaliteit.
De origineelste/beste inzendingen worden geplaatst in Schrijven Magazine Plus #3, dat begin september verschijnt.

-- UPDATE 21-8-2018 -- 

De verhalen die in Plus geplaatst zullen worden, zijn:

  • Annette Rijsdam - In regeneratione
  • Hadeke - Eeuwig 
  • Meiga - Ride with me
  • RichardOtten - Muizenissen
  • Stella M. - Ontdaan

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

 • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.

• Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.

• Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over Schrijven Magazine Plus

Zes keer per jaar Schrijven Magazine is niet genoeg. Dat vonden wij en dat vonden jullie. Daarom hebben we Schrijven Online Plus omgetoverd tot een nieuwe formule: een online editie van Schrijven Magazine dat ook zes keer per jaar verschijnt, steeds in de maand dat het papieren magazine niet in de bus ligt. Zo heb je toch iedere maand Schrijven Magazine!