Win een gratis schrijfweekend tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag!

schrijfweekend winnenIn september 2018 gaat de ThrillerAcademie écht van start. Om de lancering van deze verrassende schrijfschool feestelijk te ondersteunen, heeft bestsellerauteur en schrijfdocent Marelle Boersma een mooie verloting bedacht: tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag 2018 verloot ze een gratis deelname aan haar schrijfweekend van 2-4 november, ter waarde van € 475. Je vindt alle details van dit zeer gewilde schrijftrainingsweekend op SchrijfweekendenMarelle.

Schrijven vraagt om meer dan de techniek leren. Je moet vooral ook aanvoelen hoe je die techniek kunt toepassen in jouw eigen verhaal. Juist dát is al jaren de missie van auteur en schrijfdocent Marelle Boersma. Daartoe geeft ze o.a. schrijfvakanties in de Algarve die onlangs in Schrijven Magazine gewaardeerd zijn met een mooie 9,1.

Maar Marelle wil nog veel meer schrijvers helpen om hun droom uit te laten komen. Daarom heeft ze samen met Antoinette Kalkman de ThrillerAcademie opgericht, een schrijfschool met een verrassende aanpak. Tijdens de Schrijfdag 2018 verloot ze een gratis deelname aan een schrijfweekend (2-4 november) t.w.v. € 475. Details vind je op SchrijfweekendenMarelle.

BESTEL NU JE TICKETS!