Afbeelding

Doe mee aan onze UKV-Schrijf5daagse & win tickets voor de Schrijfdag

week van het schrijvenNa groot succes tijdens de Nijmeegse Vierdaagse organiseren we tijdens de Week van het Schrijven (9 tot en met 16 september) weer een schrijfdaagse: De Schrijfvijfdaagse. In deze periode (maandag 10 tot en met vrijdag 14 september) mogen leden van de Facebook-groep Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen niet één, maar 5 UKV’s (Ultrakorte Verhalen) schrijven en plaatsen in de groep. Een challenge die gericht is op produceren, creativiteit aanwakkeren en snel schrijven. Tegelijkertijd wordt kwaliteit wel beloond: de beste drie UKV’s winnen een schrijfboek. Onder de deelnemers verloten we 3 kaarten voor de Schrijven Magazine Schrijfdag.

Spelregels:

  • 10 tot en met 14 september mogen er 5 verhalen per dag geplaatst worden. Deze verhalen mogen zoals gewoonlijk maximaal 99 woorden bevatten. Alleen inzendingen die gedeeld zijn in de UKV-groep op Facebook, tellen mee.
  • Zet bovenaan ieder verhaal, naast een titel, de kop SCHRIJFVIJFDAAGSE. Zo weten we dat je meedoet aan de challenge.
  • De redactie kiest de 3 leukste verhalen uit. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De uitslag wordt bekendgemaakt op vrijdagavond 14 september. Mocht je niet in staat zijn naar de Schrijfdag te gaan op 16 september, dan mag je deze prijs aan een (schrijf)vriend geven. Wel horen we dat dan graag even.

Succes!

Doe mee!

Over de Week van het Schrijven

Sinds 2007 is de Week van het Schrijven dé opening van het officiële schrijfjaar. In Nederland en Vlaanderen openen schrijfscholen en cursusinstituten hun deuren voor geïnteresseerd publiek, ook worden er lezingen en festivals georganiseerd. De Week van het Schrijven wordt georganiseerd door het Netwerk Schrijfdocenten en het tijdschrift Schrijven Magazine en haar online platform Schrijven Online, ondersteund door verschillende organisaties en uitgevers.