Afbeelding

Schrijf een ultrakort verhaal en win 2 tickets voor ‘The Book Club’!

filmtickets winnenIn The Book Club wordt het leven van vier hartsvriendinnen op leeftijd volledig op zijn kop gezet nadat ze Fifty Shades of Grey hebben gelezen voor hun maandelijkse boekenclubje. Deze dolkomische komedie met o.a. Hollywood-veteranen Diane Keaton en Jane Fonda draait nu in Nederland en wij mogen 3x2 tickets weggeven!

Bekijk hier de trailer!

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe… Join the club!

Win 2 tickets bij Figi Zeist

In samenwerking met Hotel Theater Figi in Zeist mogen wij 3x2 tickets weggeven voor The Book Club. Wil jij deze winnen? Bekijk de trailer en schrijf een Ultrakort Verhaal (max 99 woorden) geïnspireerd door de film, een van de personages of het verhaal. Deel deze in onze Facebook-groep Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen (vermeld hierbij even dat je meedoet aan de wedstrijd). De schrijvers van 3 verhalen die onze redactie aan het schaterlachen krijgen, winnen 2 tickets. Let op: deze zijn alleen geldig bij Figi in Zeist (nabij Utrecht).

De winnaars worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief van 4 september. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.