Start » Nieuws » De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Workshop met Jeanet van Omme

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Workshop met Jeanet van Omme

25 Augustus 2016

Op zondag 18 september tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag verwelkomt de ervaren schrijfcoach Jeanet van Omme je graag in het Schrijfatelier voor een ateliersessie 'Schatgraven'.

Schrijven heeft eigenlijk niets met fantasie te maken. Je hoeft niets te verzinnen. Het enige wat jij als schrijver kan toevoegen aan de enorme stapel literatuur die jaarlijks verschijnt, is jouw unieke versie van het leven, jouw geschiedenis, kennis en ervaring. Je zou kunnen zeggen, alle verhalen zijn er al. Je hoeft ze alleen maar bloot te leggen. En dat betekent dat je moet leren vertrouwen op je eerste invallen en losse ideeën. Dat is spannend graafwerk.

In de workshop Schatgraven onderzoeken we al schrijvend het thema 'taal'.  Wat is taal voor jou? Wat zijn jouw assocaties en beelden? Kan je je nog herinneren dat je leerde lezen en schrijven? Voorbeelden uit de literatuur en creatieve schrijfoefeningen helpen je om te experimenteren met diverse  stijlen. Schrijf je beeldend? Verhalend? Beschouwend? Je gaat je jezelf vast en zeker verrassen.  

Iedere deelnemer ontvangt 30 euro korting op de cursus Schatgraven van het Schrijfatelier in het najaar van 2016.

Jeanet van Omme biedt al 15 jaar schrijfbegeleiding in de vorm van coaching, cursussen en workshops. De stijl van Jeanet is vakkundig, creatief, open en informeel. Zie hier haar aanbood. Op haar persoonlijke website lees je haar blog, poëzie en portfolio.

__________________________________________________________________________________________

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016: UITVERKOCHT!

Op zondag 18 september organiseren wij de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016. Deze dag wordt hét hoogtepunt van de week van het schrijven (10 september tot en met 18 september 2016). De Schrijfdag is uitverkocht vanaf nu komen alle aanmeldingen op de wachtlijst terecht!

BESTEL JE TICKET     WORD EERST ABONNEE       Abonnees krijgen € 20,- korting    

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Workshop thrillertips van de Moordwijven
- De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016!
- Schrijven Magazine presenteert: literair tijdschrift Alice
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!


  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!