Afbeelding

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Workshop met Jeanet van Omme

Op zondag 18 september tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag verwelkomt de ervaren schrijfcoach Jeanet van Omme je graag in het Schrijfatelier voor een ateliersessie 'Schatgraven'.

Schrijven heeft eigenlijk niets met fantasie te maken. Je hoeft niets te verzinnen. Het enige wat jij als schrijver kan toevoegen aan de enorme stapel literatuur die jaarlijks verschijnt, is jouw unieke versie van het leven, jouw geschiedenis, kennis en ervaring. Je zou kunnen zeggen, alle verhalen zijn er al. Je hoeft ze alleen maar bloot te leggen. En dat betekent dat je moet leren vertrouwen op je eerste invallen en losse ideeën. Dat is spannend graafwerk.

In de workshop Schatgraven onderzoeken we al schrijvend het thema 'taal'.  Wat is taal voor jou? Wat zijn jouw assocaties en beelden? Kan je je nog herinneren dat je leerde lezen en schrijven? Voorbeelden uit de literatuur en creatieve schrijfoefeningen helpen je om te experimenteren met diverse  stijlen. Schrijf je beeldend? Verhalend? Beschouwend? Je gaat je jezelf vast en zeker verrassen.  

Iedere deelnemer ontvangt 30 euro korting op de cursus Schatgraven van het Schrijfatelier in het najaar van 2016.

Jeanet van Omme biedt al 15 jaar schrijfbegeleiding in de vorm van coaching, cursussen en workshops. De stijl van Jeanet is vakkundig, creatief, open en informeel. Zie hier haar aanbood. Op haar persoonlijke website lees je haar blog, poëzie en portfolio.

__________________________________________________________________________________________

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016: UITVERKOCHT!

Op zondag 18 september organiseren wij de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016. Deze dag wordt hét hoogtepunt van de week van het schrijven (10 september tot en met 18 september 2016). De Schrijfdag is uitverkocht vanaf nu komen alle aanmeldingen op de wachtlijst terecht!

BESTEL JE TICKET     WORD EERST ABONNEE       Abonnees krijgen € 20,- korting    

Techniek