De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016!

Op zondag 18 september organiseert Schrijven Magazine in samenwerking met De Schrijversacademie, Querido Academie, Hebban, Atlas|Contact en Van Dale hét hoogtepunt van de Week van het Schrijven (10 -18 september 2016), namelijk de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016!

De Schrijfdag 2016 wordt het grootste schrijfevenement van Nederland. Je krijgt schrijfles van redacteuren van topuitgeverijen, volgt workshops bij de beste schrijfcoaches van Nederland en Vlaanderen, je kunt je boek pitchen bij uitgevers, je schrijfprobleem voorleggen aan schrijfdokters, en natuurlijk nodigen we een topauteur uit om je te vertellen over de ins & outs van het schrijversvak!

Ook zullen er sessies zijn over fantasy, levensverhalen, non-fictie, uitgeven in eigen beheer, promotie, poezie, bloggen en schrijven voor kinderen. Er zal een schrijfdokter aanwezig zijn, en in shut up & write-sessies kun je direct zelf aan de slag. Voor ieder wat wils dus. 

De dag wordt afgesloten met een meet-and-greet met een Nederlandse of Vlaamse sterauteur. Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van het programma. Noteer voor nu zondag 18 september alvast in je agenda en houd Schrijven Online in de gaten voor de actuele stand van zaken.

KOM JE OOK?       BESTEL HIER JE TICKETS! 

Bron

www.schrijvenonline.org/schrijfdag2016

Techniek