Afbeelding

Schrijf een Sint-UKV en win ‘Kort & Prachtig’

42 schrijvers, 157 ultrakorte verhalen van 99 woorden. Afgelopen weekend was de feestelijke lancering van ‘Kort & Prachtig’, een verhalenbundel die is ontstaan vanuit onze Facebook-groep Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen. Om de lancering te vieren mogen we in deze zelfde groep drie exemplaren van de bundel weggeven!

Wat moet je doen?

Ga naar de Facebook-groep en word lid (als je dat nog niet bent). Schrijf een ultrakort verhaal (maximaal 99 woorden) over Sinterklaas. Eind volgende week maakt onze redactie weer een overzicht van 5 meest opvallende UKV’s en de top drie verhalen daaruit winnen de bundel! LET OP: gebruik als titel ‘SINT-UKV’, dan weten we dat jouw verhaal een inzending voor de wedstrijd is. Meedoen kan tot donderdag 6 december 12:00.

Over Kort & Prachtig

Deze bundel is ontstaan door een unieke samenwerking van tweeënveertig schrijvers die elkaar ontmoetten in de ultrakorte verhalen-groep van Schrijven Magazine. In november 2018 werd de bundel feestelijk gepresenteerd. Geniet van een afwisselende verzameling grappige, ontroerende, filosofische en andersoortige ultrakorte verhalen. Klik hier om te bestellen!