Image

Beeld Bart Treuren

Meld je aan voor WvhS-workshop van Martijn Lindeboom

Meld je aan voor WvhS-workshop van Martijn Lindeboom Tijdens de Week van het Schrijven bij boekhandel Scheltema in Amsterdam geeft auteur Martijn Lindeboom een workshop over het schrijven van fantasy en sciencefiction. Deze bijzondere genres worden steeds populairder onder filmgangers, televisiekijkers, lezers en zeker ook schrijvers. Maar hoe schrijf je nou een goed werkend fantastisch verhaal en hoe voorkom je dat de lezer afhaakt?

Aan de hand van het boek Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? gaan de deelnemers aan de slag met het uitwerken van hun verhaal. Verschillende oefeningen helpen jou en je personage(s) op weg met het ontdekken van je fantasiewereld. Ook worden de grootste valkuilen en clichés behandeld. De workshop duurt een uur, dus er wordt stevig doorgewerkt. Zorg dat je fantasie op scherp staat en doe mee!

Martijn Lindeboom is auteur, schrijfdocent en promotor van de fantastische genres in het Nederlands taalgebied.

Heb je belangstelling? Je bent dan van harte welkom om de workshop bij te wonen. Je moet je wel van tevoren opgeven, want het aantal plaatsen is beperkt. Opgeven kan hier.

De praktische details:
Wanneer:
12 september 13.00 – 13.50 uur
Waar: Boekhandel Scheltema, Rokin, Amsterdam

Wil je meer weten over fantasy en sciencefiction schrijven? In het augustusnummer van Schrijven Magazine trakteren we je op een workshop. Wil je graag het augustusnummer ontvangen, maar nog geen abonnee? 

Neem vóór maandag 27 juli 16.00 u. een abonnement, dan krijg je dit nummer thuis.

Introductieaanbieding

Of werf een abonnee en krijg zelf cadeaus.

Werf een abonnee

Bron

http://www.schrijvenonline.org/service/week-van-het-schrijven-2015

Techniek