Afbeelding

Beeld Petra van Vliet

Meld je aan voor WvhS-workshop van Geert Kimpen

Meld je aan voor WvhS-workshop van Geert KimpenHet programma van de gratis workshops tijdens de Week van het Schrijven begint vorm te krijgen. Gedurende de maand juli en augustus zal de redactie van Schrijven Online wekelijks een aantal workshops toelichten. 

Het grootste geheim van de Schrijver

2350 jaar geleden werd een boek geschreven, met de geheime formule voor het vertellen van verhalen. Dit boek werd eeuwenlang doorgegeven aan alle grote schrijvers uit de geschiedenis. Zonder deze formule zouden we nu de grote Griekse tragedies niet meer lezen, of Shakespeare, of al die boeken in je kast die je even alles deden vergeten.

Geert Kimpen, schrijfcoach en auteur van onder meer de bestseller De Kabbalist, licht op 8 september tijdens de Week van het Schrijven een exclusieve tip op van de sluier van dit eeuwenoude geheim.  

Heb je belangstelling? Je bent dan van harte welkom om de workshop bij te wonen. Je moet je wel van tevoren opgeven, want het aantal plaatsen is beperkt. Opgeven kan hier.

De praktische details:
Wanneer:
dinsdag 8 september 18.00 – 19.30 uur
Waar: Boekhandel Scheltema, Rokin, Amsterdam

Wil je meer weten over Geert? Bezoek hier zijn website. Ook verschijnt er in het augustusnummer van Schrijven Magazine een interview met hem. Wil je het interview graag lezen, maar nog geen abonnee? 

Neem vóór maandag 27 juli 16.00 u. een abonnement, dan krijg je dit nummer thuis.

Introductieaanbieding

Of werf een abonnee en krijg zelf cadeaus.

Werf een abonnee

Bron

www.schrijvenonline.org

Techniek