Afbeelding

Bron Pexels

Leven etc. – autobiografische schrijfopdracht #64

Wil jij graag schrijven over leven, liefde of familie? Dat kan bij het Leven etc.: een nieuwe schrijfrubriek waar autobiografische thema's aan bod komen. De formule is hetzelfde als bij de ‘gewone’ wekelijkse schrijfopdracht.

niet boos maar teleurgesteldWekelijkse autobiografische schrijfopdracht #64 - Teleurgesteld

Door schrijfcoach Mike van Holsteijn

Bijna iedereen heeft het weleens gehoord van hun ouders: 'Ik ben niet boos, maar teleurgesteld.' Meestal deed teleurstelling meer pijn dan boze ouders.  Schrijf in 300 woorden in scène waarin je ouders teleurgesteld in je waren en hoe je je daarbij voelde.

Publiceren en feedback

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.

•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.

•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken

Over de schrijfcoach

Mike van Holsteijn (1999) schrijft sinds enkele jaren aan één stuk door. Enkele werken zijn in verschillende bundels verschenen, waaronder gedichten en kortverhalen. Hiernaast doet hij actief mee aan zoveel mogelijk wedstrijden en hij heeft dan ook grote schrijfambities voor de toekomst. Momenteel zit hij in het eerste jaar van de studie Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht, waar hij uiteindelijk de kant van de letterkunde op wil gaan.