Afbeelding

Bron Pixabay

Wekelijkse schrijfopdracht #228

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door onze professionele schrijfcoaches.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Jackman, Frank Noë, Katja de Vries, Janko Ekkel, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, Jacqueline van Zwieteren, Annette van der Meij en Johanna Müller.  Lees hieronder de 228e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.Iedereen kan meedoen!

wekelijkse schrijfopdrachtSchrijfopdracht #228 - Onzichtbaar gevaar

Door schrijfcoach Mabel Verstappen

Huisdieren zijn er om gezelschap te bieden, om te waken en voor steun. Maar stel je voor dat huisdieren de opdracht hebben om hun baasje te beschermen. Beschermen tegen zichtbare en onzichtbare gevaren. Schrijf een scene van maximaal 400 woorden waarin een huisdier zijn baasje beschermt voor een voor zijn baasje onzichtbaar gevaar. 

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

 • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.

• Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.

• Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de coach

Mabel Verstappen schrijft met name fictie en heeft een blog over haar maagverkleining. Ze heeft diverse schrijfcursussen gevolgd en blijft zichzelf hier met plezier in ontwikkelen. Momenteel werkt ze in het onderwijs als technisch onderwijsassistent. Haar website is kiwiofbanaan.wordpress.com