Afbeelding

Bron Pixabay

Leven etc. – autobiografische schrijfopdracht #48

Wil jij graag schrijven over leven, liefde of familie? Dat kan bij het Leven etc.: een nieuwe schrijfrubriek waar autobiografische thema's aan bod komen. De formule is hetzelfde als bij de ‘gewone’ wekelijkse schrijfopdracht.

smaak beschrijvenWekelijkse autobiografische schrijfopdracht #48– Smaak

Door redactie

Deze week draait de autobiografische schrijfopdracht op inzoomen. Heel ver inzoomen, en wel op je smaakpapillen. We zeggen dat iets lekker, vies, zout, zoet of bitter is, maar dat móét specifieker kunnen. Wanneer zeg je bijvoorbeeld dat iets een ‘volle’ smaak heeft, of een ‘ronde smaak’? De drie soorten eten hieronder mag je gaan beschrijven op een zo specifiek mogelijke manier. Probeer te ontdekken wat smaak precies inhoudt en probeer daarbij zo origineel mogelijk te zijn. Dus niet: ‘zalm smaakt naar vis’. Want waar smaakt vis dan naar?

  • ·         Zalm
  • ·         Bananen
  • ·         Aardappel

Succes!

Publiceren en feedback

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.

•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.

•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken

Uitgeven