Afbeelding

Bron Pixabay

Leven etc. – autobiografische schrijfopdracht #46

Wil jij graag schrijven over leven, liefde of familie? Dat kan bij het Leven etc.: een nieuwe schrijfrubriek waar autobiografische thema's aan bod komen. De formule is hetzelfde als bij de ‘gewone’ wekelijkse schrijfopdracht.

autobiografie schrijvenWekelijkse schrijfopdracht #46– De tijdcapsule
Door schrijfcoach Corrie Gramser

Bij het slopen van het huis waar je bent opgegroeid, stuiten ze bij het openbreken van de vloer op een blikken doosje. Het is een soort tijdcapsule die je daar zelf als tienjarige hebt verstopt. Je had het gevuld met een paar voorwerpen die voor jou belangrijk waren en een briefje. Schrijf een tekst van maximaal 300 woorden waarin je uiteenzet wat er in jouw geval in het blikken doosje zou kunnen zitten en/of wat er op het briefje staat.

Publiceren en feedback

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.

•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.

•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken

Over de schrijfcoach

Corrie Gramser: Via haar bedrijf Zinexprez biedt Corrie Gramser een scala aan workshops, schrijfwandelingen, Schrijfclub voor kinderen en een Schrijfcafé. Tevens kunnen er mensen in alle rust in de Stiltecoupé komen schrijven. Eind 2015 verscheen haar eerste roman, getiteld De man met de hoed. De verwachting is dat in 2017 haar 2e roman uit zal komen. Wil je meer weten over Corrie? Bezoek hier haar website.