Afbeelding

Geert Kimpen

Leer hoe je een inspirerende bestseller schrijft van Geert Kimpen - Schrijven Magazine Schrijfdag 2018

Geert Kimpen

Inspirerende of spirituele,boeken, ze hebben een slechte naam in de literaire wereld. De pers negeert ze en bij lezers is het bon ton om te zeggen "ik vond het slecht geschreven, maar wel inspirerend".Toch zijn de grootste internationale bestsellers bijna altijd boeken uit dit genre.

Denk aan De Da Vinci Code, daarvan gingen meer dan 60 miljoen exemplaren over de toonbank. De Alchemist van Paulo Coelho werd meer dan 35 miljoen keer verkocht. En dan is er nog de selfpublishinghit De Celestijnse Belofte, goed voor 20 miljoen verkochte exemplaren.

Geert Kimpen, met meer dan 100.000 verkochte exemplaren van zijn inspirerende bestseller De Kabbalist, ging op zoek naar de formule waarom nu net deze boeken uit het niets op 1 lijken te komen. En goed nieuws... hij ontdekte het geheim en deelt het exclusief met bezoekers van Schrijven Magazine Schrijfdag.

Over Geert Kimpen

Na de geboorte van zijn dochtertje Zonneke schreef hij een brief aan God en kreeg antwoord. Zo werd een katholiek jongetje uit Antwerpen van toneelregisseur uiteindelijk toch schrijver en vond hij gelukkig zijn droom terug, want ‘hoe kun je je kind voorhouden dat ze haar droom moet volgen, wanneer je dat zelf niet doet?’ Een gesprek met Geert Kimpen, die grote bekendheid kreeg door zijn boek De Kabbalist, dat inmiddels in vijftien talen is vertaald.

Bestel hier je ticket voor de Schrijven Magazine Schrijfdag! 


Line-up Schrijfdag 2018

Lidewijde Paris / independent editor bij Meulenhoff // Thomas Verbogt / volgens velen de beste schrijfdocent van Nederland // Geert Kimpen / bestsellerauteur, motivator, maar vooral een uitmuntende schrijfcoach // Lolies van Grunsven / 10 jaar ervaring als acquirerend redacteur bij topuitgeverijen, sinds 2010 literair agent // Maria Genova / expert non-fictie-bestsellers // Marelle Boersma / thrillerexpert én ervaren schrijfcoach // Jowi Schmitz / schrijfster van kinderboeken én boeken voor volwassenen én docent bij de Schrijversacademie // En: speed-dates met redacteuren als Tilly Hermans (Atlas Contact), en ‘boekenfluisteraar’ Maarten Carbo