Image

Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen Nog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Leer vanuit je hart te schrijven in Gentbrugge, bezoek een schrijfcafé in Utrecht of schrijf je levensverhaal op in Apeldoorn.

Blij met Taal Schrijfcafé

Datum: vrijdag 1 december van 14:00-16:00

Locatie: Apeldoorn

Tijdens dit schrijfcafé kun je ongedwongen over je eigen leven schrijven en experimenteren met taal en tekst. Ingrid Blijenberg, ervaren schrijfdocent en schrijfcoach, biedt je gevarieerde, creatieve en prikkelende opdrachten die je ter plekke uitwerkt. Je krijgt inspiratie en het geeft je de mogelijkheid om schrijfervaringen en gedeelten van teksten te bespreken met andere schrijfliefhebbers.

Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfcafé Louis Hartlooper Complex

Datum: zaterdag 2 december van 11:00-13:00

Locatie: Utrecht

Dit schrijfcafé onder leiding van ervaren schrijfdocente Nanda Huneman draait vooral om het plezier in het schrijven en het op gang brengen van de woordenstroom. Het thema is tijdens heel 2017 ‘Reis van de held’. Nanda Huneman verrast je met laagdrempelige, creatieve schrijfopdrachten en onverwacht inspiratiemateriaal.

Kijk hier voor meer informatie

Schrijven vanuit je hart

Datum: zondag 3 december van 10:00-16:30

Locatie: Gentbrugge

Onder begeleiding van Lien van Laere leer je recht vanuit je hart te schrijven met een vrij gevoel en voorbij eventuele onzekerheden. Via gerichte vragen, inspiratiestarters en schrijftechnieken die wereldwijd hun kracht bewezen hebben, geef je tijdens deze workshop jouw hart de toestemming om via je pen te spreken. Zodra je ervaren hebt hoe je uit je innerlijke bron kunt tappen, hoeft inspiratie nooit ver weg te zijn.

Kijk hier voor meer informatie.

Techniek