Image

Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Leer de eigenschappen van een kort verhaal kennen in Utrecht, laat je inspireren door levensverhalen in Amersfoort of bezoek een schrijfcafé in Utrecht.

Dagcursus kort verhaal

Datum: zaterdag 4 november van 10:00-16:00
Locatie: Utrecht
Door te doen leer je tijdens deze cursus de eigenschappen van een kort verhaal kennen. Op een ontspannen manier ga je aan het werk met verhaalopbouw, perspectief, spanning, en stijl. Stapsgewijs wordt jouw verhaal aantrekkelijker om te lezen. Deze dagcursus is geschikt voor mensen die verhalen, blogs of nieuwsbrieven willen leren schrijven.
Kijk hier voor meer informatie.

Inspiratiedag levensverhalen

Datum: zaterdag 4 november van 10:00-17:00
Locatie: Amersfoort
Uitgeverij van Brug organiseert samen met de LinkedIn-groep Levensverhalen Professionals een bijzondere inspiratiedag in Seats2Meet. Je kunt workshops, lezingen en ontmoetingen verwachten waarin de veelzijdigheid van werken met levensverhalen aan bod komt. Je kunt creatief aan de slag met gerichte oefeningen en krijgt inhoudelijke verdieping aan­gereikt.
Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfcafé Louis Hartlooper Complex

Datum: zaterdag 4 november van 11:00-13:00
Locatie: Utrecht
Dit schrijfcafé onder leiding van ervaren schrijfdocente Nanda Huneman draait vooral om het plezier in het schrijven en het op gang brengen van de woordenstroom. Het thema is deze keer ‘Oud en Nieuw’. Nanda Huneman verrast je met laagdrempelige, creatieve schrijfopdrachten en onverwacht inspiratiemateriaal.  
Kijk hier voor meer informatie.