Afbeelding

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Boekscout

Pitch je verhaal, je idee of draag je gedichten aan ons voor op de Schrijfdag van Schrijven Magazine op 18 september. We luisteren en kijken er graag naar, en je krijgt altijd een constructief oordeel van ons. Boekscout is in de eerste plaats een uitgeverij. Bij ieder manuscript dat wij ontvangen kijken wij naar uitgeefmogelijkheden.

Met bijna 10 jaar ervaring in de uitgeverswereld is Boekscout een belangrijke speler. Wij kunnen er, samen met jou, voor zorgen dat jouw boek professioneel in de markt wordt gezet. Zonder kosten uiteraard! Ervaren vormgevers maken je boek op en we ondersteunen je bij het maken van promotie!

Verder maak je met het uitgeven van je boek ook kans op de schrijversprijs BoekGoud met een hoofdprijs van maar liefst € 750,-! Lees meer over deze prijs op www.BoekGoud.nl.

Geen kaartje kunnen bemachtigen voor de Schrijfdag? Je kan het ook insturen via onze website. Omdat wij het belangrijk vinden om te weten wie onze auteurs zijn en ze goed willen informeren over de boekenwereld en ons concept, nodigen wij je altijd uit om langs te komen!

We hopen je te zien en te spreken op de Schrijfdag!