Afbeelding

Workshop Brenda van Es - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

Workshop Brenda van Es - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

Workshop Brenda van Es - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 Tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 zal schrijfdocent en schrijfster Brenda van Es een workshop  'Levensecht schrijven' geven.

Dus jij wilt je levensechte verhaal schrijven? Maar vraag jij je af waar je verhaal zou moeten beginnen, welk perspectief je het beste gebruikt en hoe je omgaat met al die mensen die een rol hebben in je verhaal? Tijdens de workshop maak je kennis met Brenda en haar unieke ES-methode wat staat voor eerst structuur. Alleen dan weet je zeker dat het verhaal dat jij te vertellen hebt daadwerkelijk op papier komt. Uiteraard omlijst met een flinke dosis humor! 

Brenda van Es woont in Spanje en komt speciaal voor de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 terug om een unieke workshop te geven. In Andalusië geeft ze schrijfretraites aan mensen die hun autobiografische verhaal willen schrijven. Brenda van Es zette 100jaarnavandaag.nl op in 2013 en schreef het boek 'Zo doe je dat, je verhaal schrijven'. Het werd lovend ontvangen door Schrijven Magazine. Voor meer informatie kijk hier. 


Bestel nu je tickets!

De Week van het Schrijven wordt afgesloten met de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 op zondag 17 september in Theater De Omval in Diemen! Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Bestel nu je tickets!

Wij laten dit jaar de ticketverkoop verzorgen door Eventgoose.
Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Goed om te weten: abonnees profiteren van € 20 korting!

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier.

Uitgeven

Techniek