Afbeelding

Bron Pixabay

Wekelijkse schrijfopdracht #190

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door onze professionele schrijfcoaches.

schrijfoefening Wekelijkse schrijfopdracht                           

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Wilma van den Akker, Corrie Gramser, Frank Noë, Nel Goudriaan, Janko Ekkel, Marijcke Cauwe, Lizette van Geene, Mike van Holsteijn en Greetje Kruidhof. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 190e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Wekelijkse schrijfopdracht #190 – Overspel

Door schrijfcoach Janko Ekkel

Schrijf een scène waarin je personage zijn/haar partner betrapt op vreemdgaan. Denk hierbij vooral aan de emotionele toestand van je personage. Aantal woorden: 300.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Janko Ekkel (1968) is auteur, uitgever en schrijfcoach. Hij heeft jaren in het speciaal onderwijs gewerkt, heeft een opleiding gevolgd aan de Schrijversacademie, met als specialisaties Redactie en Storytelling, en is lid van het Schrijverscollectief Hardenberg.
Regelmatig leest hij zelfgeschreven verhalen voor bij Omroep NOOS te Hardenberg, tijdens het radioprogramma “Verhalen voor de Nacht”. Janko heeft een eigen uitgeverij: Boekwriter4all