Afbeelding

Bron Pexels

Schrijven Magazine Plus: voorproefje zomerse schrijftips

In de komende editie van Schrijven Magazine Plus geven vier schrijfcoaches hun zomerse schrijftip. Lees hieronder een voorproefje.

Wil je in de zomer veel schrijfmeters maken? Zet dan je perfectionisme buiten de deur en ga eerst lekker schrijven. Kom in de flow en lees niet terug. Eerst het verhaal, het oppoetsen komt later. Dat scheelt veel waardevolle schrijftijd, zodat je ook tijd hebt om deze zomer van het mooie weer te genieten. En ga je naar buiten? Neem dan je verhaal in je hoofd mee en laat de inspiratie lekker borrelen, terwijl je wandelt, zwemt of fietst. Extra tip: neem altijd je notitieboekje mee! 

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Ze schrijft aan een serie Vertrek-thrillers, over mensen die het vertrouwde Nederland achterlaten en een nieuw leven opbouwen in het buitenland, zoals Chateau de Provence (2018) en Ciao Sicilia (2019). In 2018 richtte ze de Thrilleracademie op, een schrijfschool waar jij je eigen opleiding kunt samenstellen. Boersma organiseert schrijfvakanties in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op haar website.

Wil je het hele artikel lezen? Het komende nummer wordt rond 10 juli verstuurd aan de leden van Schrijven Magazine Plus. Ben je nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Beeld Pexels