Start » Nieuws » Schrijven Magazine Plus: voorproefje zomerse schrijftips

Schrijven Magazine Plus: voorproefje zomerse schrijftips

9 Juli 2019

In de komende editie van Schrijven Magazine Plus geven vier schrijfcoaches hun zomerse schrijftip. Lees hieronder een voorproefje.

Wil je in de zomer veel schrijfmeters maken? Zet dan je perfectionisme buiten de deur en ga eerst lekker schrijven. Kom in de flow en lees niet terug. Eerst het verhaal, het oppoetsen komt later. Dat scheelt veel waardevolle schrijftijd, zodat je ook tijd hebt om deze zomer van het mooie weer te genieten. En ga je naar buiten? Neem dan je verhaal in je hoofd mee en laat de inspiratie lekker borrelen, terwijl je wandelt, zwemt of fietst. Extra tip: neem altijd je notitieboekje mee! 

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Ze schrijft aan een serie Vertrek-thrillers, over mensen die het vertrouwde Nederland achterlaten en een nieuw leven opbouwen in het buitenland, zoals Chateau de Provence (2018) en Ciao Sicilia (2019). In 2018 richtte ze de Thrilleracademie op, een schrijfschool waar jij je eigen opleiding kunt samenstellen. Boersma organiseert schrijfvakanties in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op haar website.

Wil je het hele artikel lezen? Het komende nummer wordt rond 10 juli verstuurd aan de leden van Schrijven Magazine Plus. Ben je nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Beeld Pexels

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Beter leren schrijven? Volg een schrijfcursus bij de Schrijven Online Academie
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!
- De 5 leukste schrijfwedstrijden van deze zomer
- 6 tips om je productiviteit tijdens het schrijven in een hete zomer hoog te houden


Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!