Afbeelding

Schrijfopdrachten in Olympische sferen

De Olympische Spelen zijn sinds vrijdag 5 augustus aan de gang in het warme Rio de Janeiro in Brazilië. Schrijven is ook topsport, dus doen wij mee! Daarom staat de wekelijkse schrijfopdracht in het teken van de Olympische spelen.

De schrijfopdrachten omtrent de Olympische Spelen

De schrijfopdrachten omtrent de Olympische Spelen zullen door twee schrijfcoaches worden verzorgd en gedurende de Olympische Spelen op woensdag en vrijdag online worden geplaatst. Het schrijfwerk dat door SO-leden geschreven wordt, zal van feedback worden voorzien. In totaal maakt de desbetreffende schrijfcoach een top 3 van verhalen, waarbij de nummer 1 een boek wint.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Techniek