Afbeelding

Beeld Shutterstock

Ontdek de bestsellerauteur in jezelf

Ontdek de bestsellerauteur in jezelf.Schuilt er een bestsellerauteur in jou? Ontdek het in onze betaalbare en online schrijfcursus Ontdek je schrijftalent, met theorie, praktische oefeningen en feedback van twee schrijfdocenten.

Prikkel je schrijftalent

Met deze online schrijfcursus van vier lessen prikkelen we je schrijftalent, moedigen we je muze aan en verrijken we je schrijfproces. Je gaat de volle reikwijdte van het vertellen verkennen en tegelijkertijd krijg je een idee van waar je sterke en zwakke punten liggen op het gebied van creatief schrijven. Met de ondersteuning van schrijfdocenten Frank Noë en Mirjam Boelsums maak je oefeningen en krijg je verschillende inzichten en technieken aangereikt.

  • Na aanmelding en betaling krijg je de eerste les opgestuurd (pdf).
  • Je sluit iedere les af met een eindopdracht die je mailt naar de schrijfdocenten. Zij geven feedback en sturen je de volgende les.
  • In iedere les staat een ander genre en een ander deel van het schrijfproces centraal.
  • Het geheel wordt afgesloten met een eindopdracht en een uitgebreid rapport over jouw schrijfstijl en suggesties voor volgende stappen om je talent verder aan te scherpen.

Geïnteresseerd? Meld je nu aan voor deze schrijfcursus.

Schrijfdocent Frank Noë

Frank Noë is schrijver en hoofdredacteur van Schrijven Magazine. Hij heeft inmiddels acht boeken (romans en jeugdboeken) op zijn naam en in 2001 haalde hij de shortlist van de Libris Literatuurprijs met zijn roman Het gemaal.

Schrijfdocent Mirjam Boelsums

Mirjam Boelsums is een Nederlandse schrijver, documentairemaker, scenarist en schrijfdocent. Haar debuutroman Slangen Aaien (1998) werd bekroond met de Debutantenprijs 1999 en werd genomineerd voor de Gouden Strop. In 2006 verscheen haar tweede roman In Zeven Dagen.

Goede en betaalbare schrijfcursussen

Schrijven Online Academie biedt een uitgebreid aanbod aan schrijfcursussen, van spannende verhalen en conflict in scènes tot reisverhalen en autobiografisch schrijven. Breng ook je technische taalvaardigheden weer op peil met onze online trainingen.

Techniek

Service