Schrijven Magazine

Afbeelding

Een betere schrijver worden? Lees Schrijven Magazine

Wil jij een betere schrijver worden?

  • Schrijven Magazine stelt je in staat je schrijftalent te ontwikkelen.
  • Met schrijftips, schrijfoefeningen en tutorials. 
  • Boordevol informatie over het schrijven en uitgeven van je eigen boek én inspirerende interviews met bekende én onbekende schrijvers en dichters.

MELD JE AAN


7 redenen om abonnee te worden van Schrijven Magazine

  1. Omdat je nergens betere schrijftips vindt. (En vergeet ook niet de schrijfworkshops, schrijfoefeningen en schrijfwedstrijden. En de nuttige informatie over het uitgeven van je eigen boek.)
  2. Omdat Schrijven Magazine topschrijvers én debutanten interviewt over het schrijven van een boek en wat ze daarbij inspireert.
  3. Omdat in Schrijven Magazine schrijfcoaches leerzame feedback geven op ingezonden verhalen en gedichten van lezers.
  4. Omdat alles aan Schrijven Magazine uitstraalt dat het blad wordt gemaakt door mensen met passie voor het schrijversvak én verstand van zaken.
  5. Schrijven Magazine presenteert: literair tijdschrift AliceOmdat Schrijven Magazine vanaf nummer 2 van 2016 telkens met 8 tot 16 pagina's wordt uitgebreid om ruimte te bieden aan haar eigen literaire tijdschrift Alice, een publicatieplatform dat zich richt op onbekend schrijftalent (dus ook op jou!).
  6. Omdat je profiteert van introductiekorting én cadeaus.
  7. Omdat je korting krijgt op Schrijven Online Plus. (En met Schrijven Online Plus krijg je weer kortingen op - bijvoorbeeld - schrijfcursussen.)

SUPERAANBIEDING

Ben je al abonnee? Werf een vriend(in) als abonnee of geef een abonnement cadeau! (Zowel jij als de nieuwe abonnee krijgen cadeau(s)!)

WERF EEN ABONNEE


De Volkskrant over Schrijven MagazineDe Volkskrant over Schrijven Magazine

De Volkskrant schreef in maart 2016 een lovend stuk over Schrijven Magazine getiteld: 'Schrijven Magazine, omdat iedereen schrijver wil worden'. Een citaat:

"Het thema is deze keer 'schrijftechniek' en er worden veel handige tips gegeven, door René Appel bijvoorbeeld, in een doorwrocht stuk over het gebruik van flashbacks. Thomas Verbogt schrijft over de ambacht van het romanschrijven en er is een stuk over dialogen."


Bestel reeds verschenen nummers

Bekijk de inhoud van eerdere edities van Schrijven Magazine en bestel nummers na.

Eerder verschenen nummers bestellen
Inhoud van eerder verschenen nummers bekijken


Koop Schrijven Magazine in boekhandel of kiosk
 

Schrijven Magazine + literair tijdschrift Alice zijn nu verkrijgbaar in onafhankelijke boekhandels, AKO's, Bruna's, Primera's, Readshops en (grotere) Albert Heijns in heel Nederland. Snel naar de winkel dus!

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt


Wijzig je abonnementsgegevens

Ben je verhuisd of wil je andere gegevens wijzigen van je abonnement op Schrijven Magazine? Dan kun je dat via deze link doen: Schrijven Magazine lezersservice

Let op, alleen voor wijzigingen aangaande je abonnement op Schrijven Magazine!


Adverteer in Schrijven Magazine

Met een advertentie in Schrijven Magazine bereik je duizenden schrijvers én lezers. Wil je adverteren in Schrijven Magazine? Bekijk de mogelijkheden en de tarieven.


Verschijningsdata Schrijven Magazine

Bekijk hier de verschijningsdata van Schrijven Magazine.