Start » Schrijven Magazine

Schrijven Magazine

Ontdek je schrijftalent, lees Schrijven Magazine!

Schrijven Magazine stelt je in staat je schrijftalent te ontwikkelen. Met schrijftips, schrijfoefeningen, workshops, informatie over het schrijven en uitgeven van je eigen boek én inspirerende interviews met bekende én onbekende schrijvers en dichters.

Ontdek je schrijftalent, lees Schrijven Magazine!

 

Word abonnee voor slechts € 27,50 (i.p.v. € 40,50) en ontvang:

 • 6 nummers Schrijven Magazine
 • 1 jaar toegang tot Van Dale Online Professioneel Nederlands (t.w.v. €50,-), inclusief de nieuwe Van Dale App voor smartphone en tablet
 • En nóg een cadeau. Maak hieronder je keuze:

Het komende nummer niet missen? Meld je aan vóór 25 november!

Meer informatie over Schrijven Magazine Plus.

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een (proef)abonnement op Schrijven Magazine cadeau!

Vul hier je eigen gegevens in (Schrijven Magazine abonnee)
Gegevens ontvanger
Betaalwijze

LET OP: voor verzending buiten Nederland en België gelden afwijkende tarieven. Bij verzending binnen Europa betaalt u een verzendtoeslag van € 7,50 voor 6 nummers. Buiten Europa is de toeslag € 15,- voor 6 nummers.

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Werf een schrijfvriend(in) als abonnee en krijg allebei een cadeau.

7 redenen om abonnee te worden van Schrijven Magazine

 1. Omdat je nergens betere schrijftips vindt. (En vergeet ook niet de schrijfworkshops, schrijfoefeningen en schrijfwedstrijden. En de nuttige informatie over het uitgeven van je eigen boek.)
 2. Omdat Schrijven Magazine topschrijvers én debutanten interviewt over het schrijven van een boek en wat ze daarbij inspireert.
 3. Omdat in Schrijven Magazine schrijfcoaches leerzame feedback geven op ingezonden verhalen en gedichten van lezers.
 4. Omdat alles aan Schrijven Magazine uitstraalt dat het blad wordt gemaakt door mensen met passie voor het schrijversvak én verstand van zaken.
 5. literair tijdschrift AliceOmdat Schrijven Magazine vanaf nummer 2 van 2016 telkens met 8 tot 16 pagina's wordt uitgebreid om ruimte te bieden aan haar eigen literaire tijdschrift Alice, een publicatieplatform dat zich richt op onbekend schrijftalent (dus ook op jou!).
 6. Omdat je profiteert van introductiekorting én cadeaus.
 7. Omdat je korting krijgt op Schrijven Online Plus. (En met Schrijven Online Plus krijg je weer kortingen op - bijvoorbeeld - schrijfcursussen.)

SUPERAANBIEDING

Ben je al abonnee? Werf een vriend(in) als abonnee of geef een abonnement cadeau! (Zowel jij als de nieuwe abonnee krijgen cadeau(s)!)

WERF EEN ABONNEE


De Volkskrant over Schrijven MagazineDe Volkskrant over Schrijven Magazine

De Volkskrant schreef in maart 2016 een lovend stuk over Schrijven Magazine getiteld: 'Schrijven Magazine, omdat iedereen schrijver wil worden'. Een citaat:

"Het thema is deze keer 'schrijftechniek' en er worden veel handige tips gegeven, door René Appel bijvoorbeeld, in een doorwrocht stuk over het gebruik van flashbacks. Thomas Verbogt schrijft over de ambacht van het romanschrijven en er is een stuk over dialogen."


Bestel reeds verschenen nummers

Bekijk de inhoud van eerdere edities van Schrijven Magazine en bestel nummers na.

Eerder verschenen nummers bestellen
Inhoud van eerder verschenen nummers bekijken


Koop Schrijven Magazine in boekhandel of kiosk

Schrijven Magazine + literair tijdschrift Alice zijn nu verkrijgbaar in onafhankelijke boekhandels, AKO's, Bruna's, Primera's, Readshops en (grotere) Albert Heijns in heel Nederland. Snel naar de winkel dus!

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt


Wijzig je abonnementsgegevens

Ben je verhuisd of wil je andere gegevens wijzigen van je abonnement op Schrijven Magazine? Dan kun je dat via deze link doen: Schrijven Magazine lezersservice

Let op, alleen voor wijzigingen aangaande je abonnement op Schrijven Magazine!


Adverteer in Schrijven Magazine

Met een advertentie in Schrijven Magazine bereik je duizenden schrijvers én lezers. Wil je adverteren in Schrijven Magazine? Bekijk de mogelijkheden en de tarieven.


Verschijningsdata Schrijven Magazine

Bekijk hier de verschijningsdata van Schrijven Magazine.


Boek schrijven? Lees Schrijven Magazine!

Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
 • THEMA Kan schrijven je leven redden?
 • Hoe beschrijf je emoties?
 • Zo vind je een uitgever die bij je past
 • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
 • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
 • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
 • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!