Afbeelding

Net verschenen: Schrijven Magazine Plus 'Schrijvend de zomer door'

schrijven in de zomerDe zomerperiode. Het is warm, je bent sloom, je zit het liefst met een drankje in de tuin en als je vakantie hebt, blijf je waarschijnlijk het liefst ver bij je computer vandaan. Maar de zomer is niet alleen een topseizoen voor lezers, ook voor schrijvers. In de gloednieuwe editie van Schrijven Magazine Plus geven we je volop tips en advies om júist in een warme zomer een flinke slinger te geven aan je schrijfwerk!

Wat voor lezers geldt, geldt ook voor schrijvers. Wat is er nu heerlijker dan op je vakantieadres een tijd geconcentreerd te schrijven? Ongestoord door werk, verplichtingen en andere zaken die door het jaar heen zo vaak voor moeten gaan.

In deze editie van Schrijven Magazine Plus gaan we uitgebreid in op schrijven in de zomer. We geven zoals gebruikelijk veel tips, maar we behandelen ook belangrijke schrijftechnische onderwerpen. En voor wie nu net geen schrijfproject onder handen heeft, hebben we ook de leukste schrijfwedstrijden van deze zomer op een rijtje gezet. Kortom, er is geen excuus meer om deze zomer niet te schrijven.

Bekijk hier de eenmalige gratis editie van Schrijven Magazine Plus

Neem een abonnement op Schrijven Magazine Plus  

Wat is Schrijven Magazine Plus?

Schrijven Magazine Plus is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je blijft profiteren van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen. Maar krijgt er een geweldig extra bij: een Online Magazine dat 6 x per jaar zal verschijnen, in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt. In iedere editie van Schrijven Magazine Plus staat  één schrijfthema centraal. I