Afbeelding

Masterclass schrijven voor jongeren

In samenwerking met het Letterkundig Centrum Limburg en het Huis voor de Kunsten Limburg organiseert Kunstbende Limburg op zondag 31 januari 2016 een masterclass Schrijven in poppodium Nieuwe Nor in Heerlen.

Gratis schrijfworkshop

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en wil jij jouw schrijftalent aanscherpen, dan ben je welkom om een middag gratis een workshop te volgen in het schrijven van poëzie, proza en songteksten onder begeleiding van songwriter Emil Landman, auteur Roman Helinski en dichter Quirien van Haelen.

Wie zijn de coaches?

Auteur Roman Helinski (1983) publiceerde zijn succesvolle debuut Bloemkool uit Tsjernobyl in 2014. In 2016 verschijnt zijn tweede roman De Valse Profeet. Dichter Quirien van Haelen (1981) verzorgt workshop, lezingen, en poetry bootcamps voor onder andere middelbare scholieren, managers, docenten, leraren in opleiding. 3FM Serious Talent en Radio 2 Talent Emil Landman (Amsterdam, 1989) is bekend van zijn debuutalbum Colours And Their Things (4 sterren in De Volkskrant). Hij werd genomineerd voor een Edison Award en toerde het afgelopen jaar mee als support van Dotan, Blaudzun en Mister and Mississippi en was daarnaast o.a. te gast bij Giel! en De Wereld Draait Door.

Voor meer informatie en inschrijven kijk hier. 

Bron

http://www.hklimburg.nl/pers.html

Techniek