Januari Schrijfmaand 2014 - opdracht #7

Zevende schrijfopdracht van de Januari Schrijfmaand.Schrijven is schrappen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Oefen het in de zevende schrijfopdracht van de Januari Schrijfmaand. Doe mee en ontvang gratis feedback! 

Januari Schrijfmaand met Yoeke Nagel en Henny Fortuin

De schrijfmaand is in het leven geroepen om elkaar te motiveren in het Nieuwjaarsvoornemen van iedere schrijver: meer schrijven. Iedereen kan de dertien praktische en inspirerende schrijfopdrachten van deze maand maken en online zetten op het forum van Schrijven Online voor feedback.

De schrijfopdrachten zijn opgesteld door schrijfcoaches Yoeke Nagel en Henny Fortuin. Yoeke plaatst iedere woensdag en vrijdag een opdracht, Henny iedere maandag. Beide coaches geven feedback op de verhalen die geschreven zijn op basis van hun eigen opdrachten. Lees hieronder de eerste opdracht.

Opdracht #7 - Duurt lang...

Door Yoeke Nagel
Bekijk jouw uitwerking van schrijfopdracht #5 - Kleine wonderen. Dat kan korter. Geef de essentie weer in drie zinnen, inclusief wonder.
Max. 3 zinnen. Korte.

Online publiceren en feedback

Zodra je de opdracht gemaakt hebt, kun je het verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum van Schrijven Online. Daar kunnen Yoeke Nagel, Henny Fortuin en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link
  • Klik op 'Plaats nieuw forumonderwerp' en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Schrijfcoach Yoeke Nagel

Wil je ook in de volgende maanden stevig doorschrijven? Schrijfworkshops, cursussen en individuele schrijfcoaching bij Yoeke Nagel zijn betaalbaar, inspirerend en er is chocola. Kijk daarvoor op www.yoeke.com

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/januari-schrijfmaand/120581

Techniek