Januari Schrijfmaand 2014

In het nieuwe jaar beginnen we weer met de Januari Schrijfmaand.Over ruim een week leven we alweer in 2014, en in januari. Tijd voor een tweede editie van de Januari Schrijfmaand om al schrijvend het nieuwe jaar in te gaan.

In 2013 begonnen we met de Januari Schrijfmaand, een uiterst succesvol initiatief om het Nieuwjaarsvoornemen van iedere schrijver met elkaar te delen. Alle bezoekers van Schrijven Online krijgen in de maand dertien inspirerende schrijfopdrachten om mee aan de slag te gaan.

Hun verhalen kunnen ze publiceren op een speciaal forum, waarna ze feedback ontvangen van een schrijfdocent. Yoeke Nagel, de schrijfdocent die ook dit jaar weer van de partij is, was razend enthousiast en schreef er een hulpzame blog over.

Feedback van 2 schrijfdocenten

In januari 2014 stellen de schrijfdocenten Yoeke Nagel en Henny Fortuin samen dertien praktische schrijfopdrachten op die je creativiteit actief stimuleren. Iedere maandag, woensdag en vrijdag van januari verschijnt een nieuwe opdracht die je kunt maken.

De verhalen die je daarvoor schrijft kun je op dit subforum plaatsen. Daar vind je ook de regels van het project (lees ze goed door!). Zowel de schrijfdocenten als andere bezoekers kunnen feedback geven op jouw stuk, zodat we elkaar gezamenlijk naar een hoger niveau tillen.

De eerste opdracht

De eerste opdracht van de Januari Schrijfmaand verschijnt op woensdag 1 januari. Houd Schrijven Online (of onze Facebook en Twitter) dus goed in de gaten!

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/januari-schrijfmaand

Techniek