Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Mis deze drie schrijfactiviteiten voor komend weekend niet.Nog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Maak er een schrijfweekend in België van door poëzieles te nemen of liefdesbrieven te schrijven, of ontdek de kunstenaar in jezelf in Roermond.

Van gedachten naar gedichten

Datum: vrijdag 2 februari 2018 van 19.30 tot 22.00
Locatie: Putte (België)
Schrijf je graag je gedachten op of rijm je graag? Dan is deze cursus poëzie schrijven iets voor jou. Je leert hier de kracht van witregels, je gaat stoeien met stijl, klank en ritme en je leert hoe je gedicht iets bij de ander teweeg kan brengen. Van ontroering tot een lach, laat je gedicht voor zich spreken. Vind hier meer over deze cursus.

Liefdesbrieven die je hart doen smelten

Datum: zaterdag 3 februari 2018 van 10.15 tot 12.15
Locatie: Mechelen (België)
Heb jij ergens een eigen Romeo of Julia? Of wil je een liefdesbrief leren schrijven voor wanneer je de ware tegenkomt? In deze workshop leer je hoe je kan verleiden met woorden. Want wat gaat er nu boven de charme van een ouderwetse liefdesbrief? Door aan de slag te gaan met verschillende opdrachten word je ondergedompeld in de wereld van briefromances. Je leert hoe je je gevoelens kan verwoorden, hoe je een liefdesbrief schrijft en hoe je het hart van de ander verovert. Lees hier meer.

Het Huis voor de Kunsten en Kustbende Limburg

Datum: zondag 4 februari 2018 van 13.00 tot 17.00
Locatie: Roermond
Deze middag staat in het teken van kunst op het gebied van dans, dj, expo, fashion, film, muziek en taal/theater. Dit is de kans om mensen uit het werkveld te ontmoeten en ze het hemd van het lijf te vragen. Singer-songwriters Juul de Bruin en Aïcha Cheriff helpen je bij het schrijven van je eigen liedjes. Theater- en taalperformer Louie Hamers leert je hoe je het beste je verhaal of gedicht kan voordragen. Laat je inspireren en wie weet deel jij straks op een podium je lied of verhaal. Licht uit, spot aan.

Ben je tussen de 13 en 18 jaar oud dan is deelnemen geheel gratis. Vind hier meer over deze kunstzinnige middag.

Benieuwd welke schrijfactiviteiten bij jou in de buurt plaatsvinden? Bekijk het hele overzicht hier.

Door Nicolette Hendriks

Techniek

Service