Afbeelding

Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Bezoek een schrijfcafé in Eindhoven, volg een workshop over personages in Rotterdam of schrijf een brief in Gentbrugge.

Schrijfcafé Stroomvantaal

Datum: zaterdag 16 december van 10:30-12:45
Locatie: Eindhoven
Dit schrijfcafé is een ontmoetingsplek voor mensen die van schrijven houden. Het is een laagdrempelige manier om ongedwongen te schrijven, nieuwe inspiratie op te doen en te experimenteren met verschillende stijlen en tekstvormen. Je krijgt toegankelijke opdrachten die je ter plekke uitwerkt en deelt met andere deelnemers. Schrijfervaring is niet nodig.
Kijk hier voor meer informatie.

Workshop People are strange

Datum: zaterdag 16 december van 14:30-17:00
Locatie: Rotterdam
Schrijfster en expert op het gebied van hedendaagse stadsbewoners Sanneke van Hassel neemt je tijdens deze workshop mee op reis door de wondere wereld die onze medemens is. Aan de hand van de foto’s van de stadsexpositie De Kracht van Rotterdam laat je je fantasie de vrije loop. Voor iedereen die worstelt met het creëren van ronde, interessante én geloofwaardige personages (en iedereen die gewoon een middagje wil schrijven).
Kijk hier voor meer informatie.

Workshop Wat ik je vertellen wil

Datum: zondag 17 december van 14:30-17:30
Locatie: Gentbrugge
Woorden geven aan wat er in je leeft. Tijdens deze workshop creëer je met elkaar een ruimte waarin je op papier kunt zetten wat gezegd wil worden. De workshop wordt begeleid door schrijfster Lien van Laere. Van haar krijg je een aantal handvatten om je op weg te helpen.
Na afloop is er ruimte om te delen.
Kijk hier voor meer informatie.