Afbeelding

Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Laat je inspireren tijdens een schrijfwandeling in Utrecht, ontkiem je inspiratie in Antwerpen of leer je personages goed uit te werken tijdens een workshop in Utrecht.

Workshop verhalend proza

Datum: vrijdag 27 oktober van 10:00-16:00
Locatie: Utrecht
In deze workshop leer je jouw observaties van mensen en kennis van goede voorbeelden effectief te gebruiken bij het beschrijven van personages. Je oefent met verschillende typen personages en je leert gemakkelijker de impressie van een echt mens te creëren.
Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfwandeling Gagelbos

Datum: zondag 29 oktober van 10:00-13:00
Locatie: Utrecht
Tijdens deze schrijfwandeling ga je in een kleine groep de natuur in om je te laten inspireren. Aan de hand van een thema of een schrijfopdracht ga je vervolgens zelfstandig aan de slag. Ideaal om te werken aan een nieuw verhaal of juist fijn als afwisseling op de verhalen waar je dagelijks aan werkt.
Kijk hier voor meer informatie

Je inspiratie laten ontkiemen

Datum: zondag 29 oktober van 11:00-12:30
Locatie: Antwerpen
Hoe krijg je nou goede ideeën voor een gedicht, verhaal of toneelstuk? In deze workshop ga je samen met David Troch op zoek naar zaadjes van inspiratie. Je leert hoe je ze laat ontkiemen en hoe je ze langzaam tot een complete tekst laat uitgroeien. David Troch is coördinator bij Creatief Schrijven en Gents stadsdichter. Deze workshop is één van de activiteiten tijdens de Boekenbeurs.
Kijk hier voor meer informatie.