Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Leer luisteren naar je pen in Hilversum, ga aan de slag met een historisch personage in Culemborg, of volg een schrijfworkshop in Amsterdam.

Luisteren naar je pen - introductieworkshop

Datum: zaterdag 9 september van 13:00-15:00
Locatie: Hilversum

Het doel van de schrijfcursus Luisteren naar je pen is om je op een speelse manier uit te lokken tot schrijven. Je krijgt een grote variatie aan schrijfoefeningen aangereikt waarmee je aandacht besteedt aan jezelf en je persoonlijke groei. De vrijblijvende introductieworkshop geeft de mogelijkheid om kennis te maken met de methode en te beslissen of de volledige cursus iets voor je is.

Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfworkshop historisch personage

Datum: zaterdag 9 september van 14:00-15:30
Locatie: Culemborg

Op Open Monumentendag kun je in het voormalige weeshuis in Culemborg creatief aan de slag met een bekend persoon uit de geschiedenis van de stad: Elisabeth van Culemborg. Door je fantasie te gebruiken, ontstaat er een portret van deze 16e-eeuwse vrouw, waarna je een scène over haar gaat schrijven. De workshop wordt gegeven door schrijfdocente en schrijfster Inge van der Krabben.

Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfworkshop in Amsterdam

Datum: zondag 10 september van 14:00-16:00
Locatie: Amsterdam

Schrijfcoach Saskia Buddelmeijer geeft een maandelijkse schrijfworkshop in de bibliotheek van Amsterdam. Hier kun je aan de hand van inspirerende schrijfopdrachten kennismaken met het gereedschap van de schrijver. Naast wat theorie ga je vooral zelf aan de slag om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Kijk hier voor meer informatie.

Techniek