Afbeelding

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Zelf uitgeven met Ivo Haank

Heb jij een boek geschreven en wil je het uitgeven, maar je weet niet hoe en wat? Tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag zal docent Ivo Haank jou leren hoe je je eigen boek kunt uitgeven – van manuscript tot boekhandel. 

Een boek schrijven is één ding, maar het succesvol zelf uitgeven is iets heel anders. Na de workshop van Haank weet je welke papiersoort het beste is, welke bindwijze, wat het verschil is tussen POD- en offsetdruk, wat de prijsopbouw is van een boek en welke verkoopkanalen allemaal beschikbaar zijn. Ook worden er tips gegeven over de manieren waarop je jouw boek het beste kan promoten. Bij de workshop heb je uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Ivo Haank is de projectmanager van Brave New Books, het grootste self-publishing platform van de Benelux. Via dat platform heeft hij meer dan 4.000 auteurs begeleid in het zelf uitgeven van hun boek.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee

__________________________________________________________________________________________

DE SCHRIJVEN MAGAZINE SCHRIJFDAG 2016 | HET PROGRAMMA

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 wordt een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Bovendien kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, geven we taaladvies en staat er een batterij schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Je kunt lezingen en workshops verwachten van de razend populaire schrijfcoaches Geertje Couwenbergh en Geert Kimpentopredacteuren Tilly Hermans en Sander Blom (beiden werkzaam bij uitgeverij Atlas Contact),fantasy-expert Martijn Lindeboom, ‘boekenfluisteraar’ Maarten Carbo, expert familiegeschiedenis Olga Majeau, non-fictie-coach Maria Genova, het thrillerschrijverscollectief Moordwijven, topdebutante Inge Schilperoord en vele, vele anderen.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 | zondag 18 september van 11:00 tot 18:00 u. | Theater De Omval in Diemen.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee

Techniek