Start » Nieuws » De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Spoken Word: van papier tot podium

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Spoken Word: van papier tot podium

7 Juli 2016

Hoe breng je jouw woorden tot leven? Hoe maak je een ‘performance’ van jouw gedicht. Tijdens de workshop op 18 september zal schrijver en docent Babs Gons het voornamelijk hebben over het Spoken Word. Ze zal zich richten op zaken die belangrijk zijn bij de voordracht zoals ritme, timing, stem en houding. 

Spoken Word draait om de voordracht van zelfgeschreven tekst. In deze workshop gaat er niet alleen geschreven worden, maar de woorden zullen ook van het papier afgehaald worden.

Schrijfdocent Babs Gons is schrijver, performer, theatermaker en docent creatief schrijven. In 2010 rondde ze de opleiding Docent Creatief Schrijven af en ze werkt al meer dan 10 jaar als workshopmaster creatief schrijven op o.a. scholen en bij jongerencentra. Ze was jarenlang artistiek leider van de Poetry Circle Nowhere, en organiseerde voor die tijd tien jaar lang een maandelijks podium voor jonge dichters en schrijvers in Paradiso. Daarnaast staat ze regelmatig met haar eigen teksten op het podium.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee

__________________________________________________________________________________________

DE SCHRIJVEN MAGAZINE SCHRIJFDAG 2016 | HET PROGRAMMA

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 wordt een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Bovendien kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, geven we taaladvies en staat er een batterij schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Je kunt lezingen en workshops verwachten van de razend populaire schrijfcoaches Geertje Couwenbergh en Geert Kimpentopredacteuren Tilly Hermans en Sander Blom (beiden werkzaam bij uitgeverij Atlas Contact),fantasy-expert Martijn Lindeboom, ‘boekenfluisteraar’ Maarten Carbo, expert familiegeschiedenis Olga Majeau, non-fictie-coach Maria Genova, het thrillerschrijverscollectief Moordwijven, topdebutante Inge Schilperoord en vele, vele anderen.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 | zondag 18 september van 11:00 tot 18:00 u. | Theater De Omval in Diemen.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Schrijf een bestseller met Maria Genova
- De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Fantasy schrijven met Martijn Lindeboom
- De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016!
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!


Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!