Afbeelding

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Sander Blom over de pijlers van het schrijverschap

Wil jij schrijfles van een topredacteur? Dat komt mooi uit. Op de Schrijven Magazine Schrijfdag (zondag 18 september)  geeft Sander Blom, hoofdredacteur fictie van uitgeverij Atlas Contact een workshop!

Wat zijn de 7 pijlers van het schrijverschap? Waar draait het (grofweg) om bij het schrijven van een goed verhaal of een goede roman? Deze vragen zullen de revue passeren in de workshop van Sander Blom, hoofdredacteur fictie van uitgeverij Atlas Contact. Ook zal er aandacht worden besteed aan de 50 meest voorkomende fouten van beginnende schrijvers. Niet alleen de schrijftechniek zal daarbij centraal staan, maar ook de psychologie van de personages, en de onderwerpskeuze.

Sander Blom is hoofdredacteur fictie bij uitgeverij Atlas|Contact, partner van de Week van het Schrijven. Op de website van Atlas Contact lees je hoe Sander Blom denkt over de ontwikkeling van literair talent.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee

__________________________________________________________________________________________

DE SCHRIJVEN MAGAZINE SCHRIJFDAG 2016 | HET PROGRAMMA

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 wordt een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Bovendien kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, geven we taaladviesen staat er een batterij schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Je kunt lezingen en workshops verwachten van de razend populaire schrijfcoaches Geertje Couwenbergh enGeert Kimpentopredacteuren Tilly Hermans en Sander Blom (beiden werkzaam bij uitgeverij Atlas Contact),fantasy-expert Martijn Lindeboom, ‘boekenfluisteraar’ Maarten Carbo, expert familiegeschiedenis Olga Majeau, non-fictie-coach Maria Genova, het thrillerschrijverscollectief Moordwijven, topdebutante Inge Schilperoord en vele, vele anderen.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 | zondag 18 september van 11:00 tot 18:00 u. | Theater De Omval in Diemen.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee


Uitgeven

Techniek